Notícia

EL PERSONAL DE LAFUENTE VA REALITZAR EL CURS D'EQUIPS DE PRIMERA INTERVENCIÓ D'EXTINCIÓ D'INCENDIS

El 4 de març, Lafuente va realitzar el curs d'equips de primera intervenció d'extinció d'incendis en condicions de seguretat que es va realitzar al Circuit de Castellolí.

EL PERSONAL DE LAFUENTE VA REALITZAR EL CURS D'EQUIPS DE PRIMERA INTERVENCIÓ D'EXTINCIÓ D'INCENDIS
06/03/2023

El passat 4 de març, el personal de Lafuente, divisió de transport sanitari de Sagalés, va realitzar el curs d'equips de primera intervenció d'extinció d'incendis en condicions de seguretat que es va portar a terme al Circuit de Castellolí. Una formació de sis hores dissenyada per a persones que treballen en plans d'autoprotecció relacionats amb la contenció d'emergències.

Durant el curs, els alumnes a banda de rebre contingut teòric, van poder posar en pràctica mitjançant diverses situacions l'extinció d'incendis i l'ús de diversos dispositius de protecció per la intervenció.

La participació en aquesta formació mostra el compromís de Lafuente amb la formació continuada del seu personal i la millora constant dels serveis d'emergència. Això garanteix als pacients una millor atenció en situacions d'emergència, al mateix temps que es manté la seguretat dels professionals d'ambulàncies durant les seves tasques d'intervenció.