Notícia

LAFUENTE ESTRENA CINC AMBULÀNCIES DE SUPORT VITAL BÁSIC

Lafuente estrena cinc ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB). Aquests vehicles s'incorporen a la nostra flota actual, formada per un total de 75 vehicles.

LAFUENTE ESTRENA CINC AMBULÀNCIES DE SUPORT VITAL BÁSIC
20/01/2022

Lafuente, divisió de transport sanitari de Sagalés, estrena cinc ambulàncies SVB (Suport Vital Bàsic), ampliant la flota actual.

Fraikin ha fet entrega de cinc ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB), ambulàncies assistencials tipus UVI mòbil condicionades per a l'atenció dels malalts/es. Són vehicles adaptats especialment per a la seva funció, medicalitzats i dotats de l'equip tècnic necessari per atendre tota mena d'emergències. S'afegeixen cinc noves ambulàncies a la nostra flota, formada per 75 vehicles.

Les ambulàncies SVB (Suport Vital Bàsic) estan destinades a respondre de forma ràpida a qualsevol eventualitat, el seu paper és crucial i el seu equipament adequat és fonamental per als serveis que realitza. Com tot vehicle de transport sanitari, compleix una normativa específica, a més de la seva correcta identificació exterior que incorpora senyalització lluminosa i acústica de preferència de pas tal com indica la reglamentació.

Amb aquestes noves adquisicions, Lafuente aposta per continuar buscant l'excel·lència al servei.