Notícia

LAFUENTE, NOU PROVEÏDOR DEL BANC DE SANG I TEIXITS

El BST i Lafuente ja han fet efectiva la signatura del contracte pel qual, la divisió de transport sanitari de Sagalés, es farà càrrec del servei de conducció dels equips mòbils del BST.

LAFUENTE, NOU PROVEÏDOR DEL BANC DE SANG I TEIXITS
03/01/2023

Lafuente, divisió de transport sanitari de Sagalés, és el nou proveïdor de serveis de conducció del Banc de Sang i Teixits des del passat 1 de novembre. L’objecte principal d’aquest nou contracte és la conducció dels vehicles, el transport de materials, equipaments necessaris i personal assistencial propi del Banc de Sang i Teixits, així com la càrrega, descàrrega, muntatge i desmuntatge de les campanyes de donació de sang i altres components sanguinis.

L’àmbit territorial dona cobertura a tota Catalunya (circumscripcions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona), a excepció dels centres fixos del BST (ubicats als principals Hospitals de Catalunya). Està previst que la seva durada sigui fins al proper 31 de desembre de 2023. Quant als recursos per a la prestació d’aquest nou servei, hi treballaran un total de 35 professionals, amb uns 20 vehicles i amb una previsió de desenvolupar unes 4.500 campanyes de donació durant aquest any.

Amb la signatura d’aquest contracte, el BST pretén millorar tota l’activitat relacionada amb la donació de sang i components sanguinis dels equips mòbils, així com tota la logística, operativa, planificació i rendiment de les campanyes.

Per la seva part, Lafuente incorpora un nou contracte que li permetrà treballar al costat del BST per promoure la donació de sang i col·laborar així en garantir que totes les persones de Catalunya tinguin a l’abast la sang i els teixits necessaris per als seus tractaments.