Notícia

LAFUENTE COL·LABORA A LA 2ª EDICIÓ DE L’ONCODINES TRAIL

El pròxim 2 d'abril, Lafuente la divisió de transport sanitari de Sagalés, col·labora a la 2ª edició de l’OnCodines Trail.

LAFUENTE COL·LABORA A LA 2ª EDICIÓ DE L’ONCODINES TRAIL
18/03/2022

El pròxim 2 d'abril, Lafuente la divisió de transport sanitari de Sagalés, realitzarà la cobertura sanitària en tots els punts d'avituallament de l'OnCodines Trail amb diverses ambulàncies de Servei Vital Bàsic (SVB), una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) i amb el suport de Diplomats amb Infermeria (DUI). A banda, Sagalés també col·laborarà econòmicament amb aquest repte solidari que centra la seva acció en la lluita contra el càncer. Tots els diners recaptats es destinaran a la Fundació OncoVallès, la Barcelona Brain Health Inititive i Fundació Enriqueta Villavecchia.

L'OnCodines Trail és un repte esportiu solidari que consta de dos recorreguts d'aproximadament 60km (caminant) i 80km (corrent) amb sortida des de Granollers i arribada a Sant Feliu de Codines. El repte s'ha de realitzar per equips formats d'entre 3 a 6 persones (sempre hi ha d'haver 3 persones de l'equip en el recorregut) per un traçat que és bona part muntanyós i pistes forestals, tot i que també es passa per nuclis urbans.

Amb aquesta acció, Sagalés i Lafuente col·laboren activament amb la recaptació de fons que es destinaran al suport i l’ajuda a malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació. I a més, reafermen el seu compromís amb l’esport i amb els valors que fomenta la pràctica esportiva.