Notícia

LAFUENTE RENOVA EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL DE LA SEVA FLOTA DE VEHICLES

Lafuente, divisió de transport sanitari de Sagalés, ha renovat per tercer any consecutiu el seu certificat de qualitat ambiental de la seva flota de vehicles.

LAFUENTE RENOVA EL DISTINTIU DE QUALITAT AMBIENTAL DE LA SEVA FLOTA DE VEHICLES
11/08/2021

Lafuente, divisió de transport sanitari de Sagalés, ha renovat per tercer any consectiu el certificat de garantia de qualitat ambiental, reconeixent així el compromís de l'empresa amb la sostenibilitat i el medi ambient. 

El Distintiu de garantia de qualitat ambiental de flota de vehicles és una identificació de caràcter voluntari que s'atorga a les flotacions de vehicles d'empreses respectuosos amb el medi ambient. És una etiqueta ecològica que concedeix la Generalitat de Catalunya per a reconèixer aquells serveis que compleixen uns requisits d'excel·lència ambiental, més enllà dels que són establerts com a obligatoris per la normativa vigent. Aquest sistema català d'etiquetatge ecològic reconeix el compromís d'aquest servei sanitari per a dotar-se d'ambulàncies de baixes emisions i de tenir en compte criteris de conducció eficient, un manteniment que segueix els indicacions del fabricador, així com bones pràctiques de gestió ambiental.

Lafuente contínua així amb el seu compromís de realitzar la seva activitat de manera respectuosa amb el medi ambient, treballant dia a dia per operar els seus serveis amb una flota sostenible i baixa en emissions.