Notícia

SAGALÉS FELICITA EL NADAL AMB EL DIBUIX GUANYADOR D'UN CONCURS PER A FILLS I FILLES DELS TREBALLADORS

Enguany s'ha celebrat el primer concurs de dibuix per a fills i filles dels treballadors de Sagalés i el guanyador ha estat el protagonista de la felicitació nadalenca corporativa.

SAGALÉS FELICITA EL NADAL AMB EL DIBUIX GUANYADOR D'UN CONCURS PER A FILLS I FILLES DELS TREBALLADORS
14/12/2023

Enguany s'ha celebrat el primer concurs de dibuix per a fills i filles dels treballadors i treballadores de Sagalés. El certamen estava adreçat a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys, que havien de fer una làmina de tema nadalenc on també sortís representada l'empresa en alguna de les seves àrees d'activitat (transport regular, turístic, sanitari, bicicletes, agència de viatges, etc.). El guanyador ha estat el protagonista de la felicitació nadalenca de Sagalés i tots els nostres clients, treballadors, proveïdors, etc. han rebut la nostra felicitació corporativa amb la il·lustració guanyadora.

Al concurs s'hi van presentar un total de 37 dibuixos. El passat 1 de desembre, un selecte jurat format per nens i nenes d'entre 6 i 12 anys de l'Escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora, usuaris habituals de Sagalés, van escollir les seves tres obres preferides. Els concursants finalistes van ser els següents:
 

Gael Gómez, de 12 anys i fill del Christian Gómez (Departament de Millora Operacional)

 

Natalia Godoy, d'11 anys i filla de la Laura Martínez (Monitora, base de Mataró)

 

I el campió de la primera edició del concurs de dibuix de nadal de Sagalés, protagonista de la felicitació nadalenca corporativa i guanyador d'un val per valor de 100 € per gastar a Abacus va ser...
 

Eva Guerra, de 12 anys i filla del Jordi Guerra (Departament de Finances)

 

Des de Sagalés volem donar l'enhorabona a la guanyadora i a la resta de finalistes, i volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els nens i nenes que vau participar al concurs. Tots sou mereixedors del premi i ens ho vau posar molt difícil per escollir el guanyador!