Notícia

UN ANY MÉS, LAFUENTE COL·LABORA A L’ONCODINES TRAIL

El 13 d’abril, Lafuente col·labora a la 4ª edició de l’OnCodines Trail.

UN ANY MÉS, LAFUENTE COL·LABORA A L’ONCODINES TRAIL
12/04/2024

El proper 13 d’abril, Lafuente la divisió de transport sanitari de Sagalés, realitzarà la cobertura sanitària en alguns dels punts d’avituallament del trail amb diverses ambulàncies de Suport Vital Bàsic (SVB), una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) i amb el suport de Tècnics d’Emergències Sanitàries (TES), personal d'infermeria (DUI) i un metge. A banda, Sagalés col·laborarà econòmicament amb l’OnCodines Trail, el repte solidari que centra la seva acció en la lluita contra el càncer, que destina tots els diners recaptats a la Fundació OncoVallès, la Barcelona Brain Health Inititive i Fundació Enriqueta Villavecchia. .  

L'OnCodines Trail és un repte esportiu solidari que consta de dos recorreguts d'aproximadament 43km o 63km (caminant) i 78km (corrent) amb sortida des de Bigues i Riells i arribada a Sant Feliu de Codines. El repte s'ha de realitzar per equips formats d'entre 2 a 6 persones (sempre hi ha d'haver 2 persones de l'equip en el recorregut) per un traçat que és bona part muntanyós i pistes forestals, tot i que també es passa per nuclis urbans.

També estarem presents a la cursa amb la participació de dos equips que estan formats per treballadors de diferents àrees de serveis centrals i bases i que realitzaran els 78 km corrent; l’equip dels Sagalés Runners Solidaris i l’equip de Ses Illes. Aquests tindran per objectiu completar la cursa i voluntàriament tothom qui vulgui podrà fer un donatiu a la web del trail per la lluita contra el càncer a través d’un dels dos equips.  

Amb aquesta acció, Sagalés i Lafuente col·laboren activament amb la recaptació de fons que es destinaran al suport i l’ajuda a malalts oncològics i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació. I a més, reafirmen el seu compromís amb l’esport i amb els valors que fomenta la pràctica esportiva.